Angajări la Aeroportul Iaşi! Vezi ce POSTURI sunt scoase la concurs

0
21
Aeroportul Iași organizează concurs pentru ocuparea următoarelor 5 posturi vacante:
  • 1 post economist – normă întreagă, perioadă nedeterminată, în cadrul
  • Biroului Contabilitate-Buget;
  • 1 post electronist – normă întreagă, perioadă nedeterminată, în cadrul Serviciului Energetic și Mediu;
  • 2 posturi muncitor calificat (fochist) – normă întreagă, perioadă nedeterminată, în cadrul Biroului Mentenanță Zona Publică;
  • 1 post cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor – normă întreagă, perioadă nedeterminată, în cadrul Serviciului Salvare și Stingere Incendii.
Concursul constă în trei etape: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă din bibliografia de concurs și interviul.
Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidații declarați admiși în etapa precedentă. Sunt declarați admiși la proba scrisă și interviu, candidații care au obținut minimum 50 de puncte din punctajul maxim de 100 de puncte.
Dacă oricare dintre aceste posturi corespunde așteptărilor tale profesionale, te invităm să îți depui dosarul de candidatură până la data de 01.07.2024, ora 16:00, la Compartimentul Resurse Umane al R.A. Aeroportul Iași.
Proba scrisă este programată în data de 09.07.2024, ora urmând să fie comunicată odată cu anunțul privind rezultatele selecției dosarelor, la sediul R.A. Aeroportul Iași. Interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Toate informațiile referitoare la concurs (cerințe, bibliografie) sunt publicate și pe website-ul nostru, www.aeroport.ro, la secțiunea Noutăți-Cariere/Locuri de Muncă:
Pentru alte detalii, apelează numărul de telefon: 0232/271 590, interior 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.