Accident grav cu cinci victime pe drumul european! Victimele au fost transportate la spital

0
113

UPDATE: Sunt 5 victime, toate conștiente, una dintre ele fiind extrase de forțele de intervenție ajunse la locul evenimentunui.

„Toate cele 5 victime au fost transportate la spital: 1 minor, de sex masculin, 15 ani; Celelalte 4 victime adulte 3 de sex feminin și 1 de sex masculin”, a transmis ISU Iași.

Accident rutier pe E583, la intrarea in orasul Podu Iloaiei, 2 autoturisme implicate, 5 victime, 1 incarcerata si una SCR.

Intervine Detasamentul 1 de Pompieri Iași cu 1 ASAS, 1 AID, EPA, TIM si 1 ASAS din cadrul Detasamentului de Pompieri Frumos și o ambulanță de la SAJ Iași tip C.

Accident rutier pe E583, la intrarea in orasul Podu Iloaiei, 2 autoturisme implicate, 5 victime, 1 încarcerată si una SCR. Intervine Detasamentul 1 de Pompieri Iași cu 1 Autospeciala de stingere cu apa şi spumă, 1 AID,  Echipaj de prim ajutor, Terapie Intensivă Mobila si 1 Autospeciala de stingere cu apa şi spumă din cadrul Detasamentului de Pompieri Frumos și o ambulanță de la SAJ Iași tip C.

Sunt 5 victime, toate constiente, una dintre ele fiind extrase de fortele de intervenție ajunse la locul evenimentunui. Toate sunt evaluate medical in momentul de fata”, a transmis ISU Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.