A MURIT la spital după ce a fost strivit de căruţa cu LEMNE! A făcut patru stopuri cardio-respiratorii în elicopterul SMURD

0
348

Bărbatul a suferit mai multe răni în regiunea abdomenului, care i-au fost fatale. Adus cu elicopterul SMURD la Iaşi, a decedat la scurt timp.

Un bărbat din localitatea Pîrcovaci, judeţul Iaşi, a murit la spital la câteva ore după ce fusese strivit de o căruţă cu lemne. Rudele au solicitat intervenţia elicopterului SMURD, care l-a adus pe bărbat la Iaşi, dar intervenţiile medicilor nu l-au putut salva.

A fost surprins de o căruţă cu lemne, fiind rănit în regiunea abdomenului şi bazinului. L-a adus elicopterul cu instabilitate hemodinamică la preluare, a necesitat intubaţie orotraheală şi suport, reumplere volemică.

Pe transport a făcut patru stopuri cardio-respiratorii, iar la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a decis internarea direct în sala de Terapie Intensivă de la Chirurgie, unde se decelează ruptura de venă cava inferioară, decedând ulterior”, a declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.