Atacau cu spray lacrimogen: Tineri din Gropnița, arestați preventiv pentru tâlhărie

0
178

Doi tineri din Gropnița au fost arestați preventive după ce au tâlhărit două personae cărora le-au pulverizat spray lacrimogen în față.

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat doi tineri, din comuna Prisăcani și Gropnița, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, în seara zilei de 15 februarie a.c., deplasându-se pe b-dul Socola, din municipiul Iași, aceștia i-ar fi pulverizat o substanță iritant lacrimogenă în zona feţei unui tânăr, din comuna Gorban, și i-ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de aproximativ 350 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 18 februarie a.c., în timp ce se aflau pe o alee, din municipiul Iași, i-ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen în zona feţei unui tânăr de 20 de ani, din comuna Prisăcani și i-ar fi sustras un telefonul mobil, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus prezentarea lor în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul la Judecătoriei Iaşi a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a tinerilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi au fost reintroduşi în Arestul I.P.J. Iaşi, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.