„Pâinea noastră cea de toate zilele” este plină de bacterii care ne dau tulburări digestive

0
387

„Tu știi ce mănânci?” este întrebarea unei femei din Iași care a cumpărat o pâine și a descoperit neregulile din compoziția ei.

Painea noastra cea de toate zilele… Cu ce alti producatori de produse de panificatie ati completa lista celor care ar trebui vizitati de un inspector de la Protectia Consumatorului? Mult bine va doresc!

UPDATE: posibila explicatie: ‘Bacillus Mesentericus este o bacterie prezenta in mod normal in microflora cerealelor. Sporii bacterieni care raman viabili in paine dupa coacere dau boala intinderii painii. Acesti bacili se inmultesc daca painea incinsa nu e lasata la racit si e impachetata in punga de plastic. Painea alterata nu mai poate fi consumata, altfel va alegeti cu tulburari digestive.’, este mesajul ieșencei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.