Alertă de gradul ZERO! Trupurile a două adolescente dispărute găsite în congelatorul unui mecanic auto (VIDEO)

0
250

Descoperire macabră în Caracal! Cele două fete disparute ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa unui mecanic auto din Caracal.

Polițiștii au descoperit cadavrele a două fete în urma unei percheziții realizate în curtea unui bărbat din Caracal. Anchetatorii fac verificări pentru a stabili dacă există o legătură cu adolescentele dispărute după ce au fost luate la ocazie, la diferență de trei luni.

Cinci pungi cu carne au fost găsite de anchetatori în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie, scrie Gazeta Nouă. În mașina mecanicului a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri. De asemenea, anchetatorii au mai găsit în locuinţa bărbatului mai mulţi dinţi ce par a fi de om.

Trei percheziții au loc astăzi în Caracal, într-un dosar de lipsire de libertate. În gospodăria unui bărbat de 65 de ani, cunoscut drept George Pocicu, polițiștii au descoperit cadavrele a două fete. Din primele informații, una dintre adolescente a fost înjunghiată, iar rămășițele celeilalte au fost găsite niște butoaie din curtea bărbatului.
Bărbatul suspectat de polițiști în cazul dispariției este mecanic de profesie, locuiește singur, iar copiii și soția sa sunt plecați în Italia. El este cunoscut ca fiind taximetrist deoarece el face curse ocazionale pe mai multe rute în județul Olt. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Polițiștii bănuiesc că încă cel puțin o tânără dispărută ar fi victima sexagenarului pe cale să devină cel mai sângeros criminal în serie din ultimii 30 de ani, relatează newsmaker.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.