Frumoasa săptămânii. Ionela Iurco, născută în Republica Moldova, dar venită în România

Date:

Ea este Ionela Iurco, s-a născut în Republica Moldova, dar locuiește în Iași de când era doar un copil, aceasta a absolvit Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași .

Aceasta a ocupat un post de Manager o perioadă lungă de timp la un cunoscut brand de îngrijire a unghiilor din Iași . Acum este consultant într-un magazin de ceaiuri de top din Palas Mall .

Frumoasa moldoveancă îți atrage atenția prin culoarea ochilor și a gropițelor din obraji , dar și prin machiajului strident purtat de zi cu zi.

                                     

Deși are doar 20 de ani, este cea mai bună prietenă cu aparatul foto , regăsind-o mereu în ședintele foto ale cunoscuților fotografi din Iași. Aceasta este model și este deja obișnuită să fie în centrul atenției. Nu a spus niciodată nu provocărilor și a acceptat să pozeze în costume sexy și provocatoare ochiului , fiind mai mult dezbracată decât îmbrăcată, provocând bărbații ce roiesc în jurul ei.

 

 

Ionela ne prezintă pe contul ei de Instagram mesele cupioase și sofisticate preferate de aceasta, dar și efortul acesteia de a se menține în formă. Blondina se antrenează zilnic la sală pentru a avea un corp perfect.

 

 

    

 

                                   

 

Tot pe conturile ei de socializare găsim fotografii din vacanțe.

                              

 

Aceasta ne arată prin Storyurile ei pasiunea ei cea mai mare, condusul și pasiunea asupra mărcii Mercedes . Hop și ziua , hop și bolidul!

Blonda iubește să se răsfețe săptămânal la renumitele saloane de înfrumusețare din Iași și nu numai pentru a avea mereu un look perfect .

 

Se pare că aceasta se pricepe și la bucătarie pentru că atunci când vine vorba de deserturi, dulci ca ea, Ionela ne surprinde cu calitățile ei de gospodină.

Aceasta își ocupă timpul liber din wekeend frecventând renumitele cluburi din Iași, unde își poate etala silueta de invidiat și farmecul de blondă cu stil!
Mai știm, că Ionela, deși este foarte tânără, aceasta își îndreaptă atenția spre bărbați mai  în vârstă, mai maturi și potenți financiar. În acest moment Ionela trece peste o despărțire, după o relație de peste 2 ani, dar aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Consiliul Județean Iași solicită preluarea proiectului Variantei de Ocolire Podu Iloaiei

Președintele CJ Iași, Costel Alexe, s-a întâlnit, astăzi, cu...

Alegerea slotului potrivit – cheia unei experiențe pozitive la cazinou

Vizita la un cazinou, fie el online sau tradițional,...

Primăria Iași vă invită să participați la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional „Poezia la Iași”

Primăria Municipiului Iași, prin Casa de Cultură „Mihai Ursachi”...

Sală de sport nouă la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir”

Primarul Mihai Chirica a semnat ordinul de începere a...