Horoscop, 28 Decembrie: Scorpionii, fermecați de gesturile de dragoste ale partenerului

0
154

Capricorn

Ai nevoie de nişte bani pentru a înveşti într-un proiect. Trebuie să iei nişte decizii şi după câteva ore de analize peste analize transmiţi cuiva concluzia la care ai ajuns.

 

Vărsător

Cineva îţi face o propunere de afacere. La început nu te interesează, dar dacă te gândeşti mai bine poate să iasă ceva interesant. Interesează-te de detalii.

 

Peşti

Ceea ce îţi doreşti începe să capete contur că prin magie. Aproape că eşti uimit de direcţia înspre care te îndrepţi. Sperai, dar nu te gândeai că se va şi întâmplă.

 

Berbec

Se anunţă o mică furtună în relaţia sentimentală, dar va fi una benefică, deoarece va curăţa aerul. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă veţi spune ceea ce nu vă este pe plac, iar discuţia va fi una constructivă.

 

Taur

Oferă-i partenerului de viaţă cele mai importante lucruri dintr-o relaţie: încredere şi afecţiune. În acest fel o să te asiguri că o să creaţi o legătură unică. Dacă eşti singur, în această seară îndrăzneşte să spui ceea ce simţi pentru cineva.

 

Gemeni

Aşteptai nişte răspunsuri. Dacă acestea nu sunt pe placul tău, nu te speria, ci ai răbdare, pentru că până la urmă totul se va rezolva în avantajul tău. Trebuie să nu te grăbeşti.

 

Rac

Aminteşte-ţi că oamenii din jur nu îţi poţi citi gândurile. Dacă vrei ceva, cere acel lucru. Vorbeşte. În ceea ce priveşte locul de muncă, arată-le colegilor că îi preţuieşti atunci când au cea mai mare nevoie de o astfel de apreciere.

 

Leu

Trebuie să faci o reevaluare a laturii romantice. Ceva în plan personal nu se desfăşoară conform planului, dar nu te poţi plânge, pentru că va fi ceva ce te va impresiona. Abordezi totul într-un alt sens.

 

Fecioară

Ceea ce ai plănuit nu evoluează deloc, dar nici nu poţi renunţa, pentru că este un punct important în ceea ce faci pe termen lung. Ia deciziile la rece, nu te grăbi atunci când transmiţi ceva important.

 

Balanţa

Vrei să te relaxezi. Nu trebuie să te duci o zi întreagă la spa. Poţi doar să te bucuri acasă de o seară liniştită. Anulează toate întâlnirile programate pentru această zi.

 

Scorpion

Relaţia personală va fi în armonie astăzi. Te bucuri de linişte, dar şi de gesturi mici şi pline de drăgălăşenie. Vei fi vrăjit de ceva ce face cel drag pentru tine.

 

Săgetător

Fă-ţi timp pentru familie. Ia parte la activităţi care să îi implice pe cei dragi. Ocaziile de acum nu se vor mai repeta şi o să regreţi că te-ai lăsat distras de altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.