Unic în România! Aplicația IASITAXI revoluționează serviciul de taximetrie din Iași

0
178

Piața taximetriei din Iași se îmbogățește cu o nouă aplicație care ține pasul cu tehnologia actuală. IASITAXI, o aplicație 100% românească dezvoltată de compania EUROLUX TAXI IAȘI, este prima aplicație din Iași care revoluționează taximetria locală, mai ales prin transparența cu care operează.

IASITAXI este garanția și facilitatorul călătoriilor urbane adaptate nevoilor noastre de transport rapid, confortabil și sigur. Noua aplicație vine ca o soluție revoluționară pentru piața de taxi, cu scopul de a simplifica procesul de comandă și de a fluidiza traficul.

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de confortul și beneficiile aplicației?

Este simplu! Trebuie doar să descarci aplicația IasiTAXI din Google Play ori App Store și îți creezi un cont.

Prin intermediul aplicației IASITAXI, pasagerii pot comanda online un taxi din orice colț al județului Iași. În aplicație, clienții își selectează adresa de plecare și destinația finală, le este oferit timpul de preluare, distanța parcursă, dar și un cost estimativ al cursei. Clienții pot comunica cu șoferul și dispeceratul prin mesaje, iar la finalul cursei pot oferi și un feedback pentru serviciul prestat.

Totodată, compania EUROLUX TAXI IAȘI vine în ajutorul clienților, oferind posibilitatea plății cu cardul direct în aplicație. De menționat este faptul că plata se face la finalul fiecărei curse, iar pentru cei care nu își doresc să plătească cu cardul, pot opta pentru plata cash.

În plus, toți șoferii sunt verificați, iar călătoriile sunt geo-urmărite pentru un plus de siguranță.

Principalul avantaj al taxiului: preț fix față de preț „dinamic

Unul dintre principalii factori care diferențiază serviciile oferite de Lux Taxi și Euro Taxi Iasi, de alte servicii este politica de prețuri: preț fix față de cele ”dinamice”.

În funcție de trafic, de ora de vârf sau chiar de starea vremii, tarifele „dinamice” pot fi aproape duble față de cele normale, arată Consiliul Concurenței în „Raportul privind segmentul serviciilor de transport alternativ”.

Prețul serviciilor de taxi sunt reglementate prin legislație și nu pot depăși un plafon stabilit de consiliul local. Folosind taxiuri, pasagerii au inclusiv siguranța unui serviciu care este supus controlului autorităților și prin urmare protejat de eventuale abuzuri în ceea ce privește prețurile practicate. Astfel, costul unei curse cu taxiurile Lux Taxi și Euro Taxi Iași nu poate fi modificat, indiferent de condițiile meteo ori traficul din oraș.

De menționat este faptul că cele două dispecerate, Lux Taxi și Euro Taxi Iași, controlează împreună peste 800 de taximetre. În acest context, neonorarea comenzilor va fi făcută doar în condiții excepționale.

EuroLux Taxi dă startul comapaniei IașiTaxi

EuroLux Taxi dă startul campaniei Iasitaxi! Câștigă beneficii cu fiecare cursă!

Descarcă aplicația IașiTaxi și ai 50% discount la prima cursă + reducere 20% la următoarele 9 curse în perioada (19.02– 19.03).

Activează-ți reducerea direct din aplicație, înainte de cursă, și plătește cash sau card.

Mai ai motive să stai pe gânduri? Descarcă acum aplicația Iași Taxi și profită de o lună de reduceri!

Descarcă aplicația IASITAXI:

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iasi.driver&hl=ro&gl=US

App Store:

https://apps.apple.com/ro/app/iasi-taxi/id1624635139?l=ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.