Cel mai mare festival caritabil de la Iași! Surprize la INIMO, pregătite de părintele Dan Damaschin

0
216

Între 18 şi 20 august, pentru trei zile, Iaşul este oraş al INIMO, Festivalul Internaţional al familiei, al vieţii şi al faptelor bune!

Astfel, ieşenii pot alege, pentru al doilea an consecutiv, să se distreze şi să ajute alături de părintele Dan Damaschin şi de Asociaţia „Glasul Vieţii”.

Pe Stadionul „Emil Alexandrescu” se vor îmbina distracţia, educaţia şi faptele bune pentru 10.233 de copii, care au nevoie de ajutor pentru a merge mai departe.

Festivalul va începe vineri, 18 august, cu spectacole ale Circului de Stat din Chişinău, dar va fi o reprezentaţie de excepţie a lui Smiley, Connect-R, Direcţia 5, Andia. Vor fi cinci ore de concerte de mare calitate. În fiecare zi, artişti locali vor susţine spectacole şi concerte gratuite. Sâmbătă începem tot în jurul orei 18,00.

Avem surprize şi pentru copii. Va veni Gaşca Zurli. Seara vor concerta Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă. Duminică, după ce se termină slujba la Mitropolie, va fi organizat un spectacol, iar de la ora 17,00 vor concerta Mario Fresh, Ana Beregoi, Antonia.

Am primit un apel de la o bunicuţă care spunea că vrea muzică de calitate, că îi vrea pe cei de la Iris, aşa că duminică seara vor concerta şi ei. Va fi un moment special prefaţat de Ovidiu Lipan Ţăndărică. Seara va fi închisă de cei de la Voltaj”, a declarat părintele Dan Damaschin.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.