Primăria Iași a primit trei oferte la licitația pentru încredințarea realizării proiectării și execuția lucrărilor de reabilitare termică a cinci blocuri

1
315

Primăria Municipiului Iași a primit trei oferte la licitația pentru încredințarea realizării proiectării și execuția lucrărilor de reabilitare termică a cinci blocuri.

Procedura are o prevedere bugetară de 19.917.342,25 lei fără TVA (23.701.637,27 lei cu TVA), iar ofertele au fost depuse de asocierea Conart Structuri SRL – Eco Green Light SRL – Kes Business SRL, asocierea Katar Conneg SRL – Madbeton SRL – Stood Project SRL și asocierea Conest SA – Sigm-Home Projects SRL.

Proiectul presupune lucrări la următoarele imobile:

• blocul S4 din strada Ciurchi nr. 109 A;

• blocul „Carmen” din bulevardul Independenței nr. 2;

• blocul Z4 din bulevardul Nicolae Iorga nr. 30;

• blocul D2 din strada Oancea nr. 34;

• blocul B3 din bulevardul Ștefan cel Mare nr. 4.

Finanțarea investiției este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 „Valul Renovării” – Operațiunea A3 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale” și are o valoare totală de 21.493.492,74 lei fără TVA (25.577.256,36 lei cu TVA).

1 COMENTARIU

  1. Apreciem eforturile Primăriei Iași de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor prin investiții în eficiența energetică și durabilitate. Sperăm ca procesul de licitație să fie unul transparent și că lucrările de reabilitare vor fi realizate într-un mod eficient și de calitate. Bravo Primăriei Iași pentru inițiativa și angajamentul în modernizarea infrastructurii locuințelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.