George SIMION a făcut baie de mulțime la târgul de la Popăuți! Primit cu fanfară și interzis la premierea berbecilor

0
190

În lipsa premierului Ciucă sau a ministrului Daea, George Simion a atras privirile comercianților și oamenilor veniți la Târgul Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale de la Popăuți.

Liderul AUR a venit neinvitat la târg dar s-a dovedit a fi mai popular decât politicienii botoșăneni.

Zeci de oameni s-au adunat în jurul lui Simion, au făcut fotografii cu acesta și au discutat cu el. George Simion a făcut ceea ce trebuie să facă un politician aflat în opoziție și dornic să câștige electoratul. A vorbit cu toți care l-au abordat, a făcut fotografii cu oamenii, a mers la producătorii locali și a vorbit cu aceștia după care a mers în mulțime și a asistat la spectacol.

Ajuns la standul Asociației Crescătorilor de Taurine, George Simion a fost primit cu fanfara și invitat la masă de fermierii botoșăneni. A vorbit câteva minute cu aceștia după care și-a continuat traseul pentru a fi văzut de cât mai mulți oameni.

Nu la fel de bine a fost primit în zona crescătorilor de oi, unde se pregătea premierea berbecilor din rasa Karakul de Botoșani. Simion i-a văzut pe liberali că intră în zona în care urma să se facă premierea și a încercat să participe și el dar a fost oprit de Ionică Nechifor.

Sursa: Btonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.