AMTPI: Graficul de operare pentru traseul 501 Podu Roș – Vorovești va fi modificat

0
779
Începând de luni, 20 martie 2023, se va modifica graficul de operare pentru traseul 501 Podu Roș – Vorovești.
Astfel, la Primăria Miroslava va ajunge un mijloc de transport la fiecare 15 minute.
”Această schimbare va asigura un transport mai eficient și mai comod pentru toți călătorii noștri care locuiesc sau lucrează în aceste zone.”, au transmis reprezentanții Asociației Metropolitane de Transport Public Iași.
Totodată, aceștia au anunțat că traseul 503 va fi prelungit până la Selgros, ceea ce va oferi o soluție de transport mai convenabilă pentru cei care își fac cumpărăturile aici sau pentru cei care doresc să ajungă în această zonă a orașului.
De asemenea, avem o a doua veste bună! Traseul 503 va fi prelungit până la Selgros, ceea ce va oferi o soluție de transport mai convenabilă pentru cei care își fac cumpărăturile aici sau pentru cei care doresc să ajungă în această zonă a orașului.

Suntem încântați să vă oferim aceste îmbunătățiri pentru rețeaua noastră de transport și suntem convinși că aceste schimbări vor fi de mare ajutor pentru călătorii noștri!

Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre și vă asigurăm că vom continua să îmbunătățim și să extindem rețeaua noastră de transport public pentru a satisface nevoile dumneavoastră!”, au mai declarat reprezentanții Asociației Metropolitane de Transport Public Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.