I-ar fi dat 3.000 de euro mită medicului Tesloianu, care i-a montat 4 dispozitive diferite

0
265

Audieri maraton în cazul stimulatoarelor cardiace implantate de medicul Tesloianu. O echipă de anchetatori de la Bucureşti a mers la Iaşi, iar 20 de pacienţi au dat declaraţii ore în şir.

Soţia unui pacient care a murit anul trecut povesteşte că medicul i-ar fi cerut mită 3.000 de euro pentru un dispozitiv adus din Cehia.

Iuliana, soţia pacientului decedat: El simţea că ultimul nu a fost ce trebuia, parcă din ce în ce mai rău se simţea. Dumnezeu îi mare şi poate se face dreptate. Au rămas copiii fără tată. Şi îmi e tare greu.

Este mărturia unei soţii îngenunchiate de durere care a venit joi să dea declaraţii în faţa anchetatorilor. Şi-a pierdut soţul în floarea vârstei anul trecut, după ce medicul Tesloianu i-a montat patru dispozitive medicale diferite. I-ar fi promis că unul dintre ele vine din Cehia, dar costă, scrie observatornews.ro.

Iuliana, soţia pacientului decedat: 3.000 de euro. I-au spus că ceasul ăla trebuie să-l aducă din Cehia, dar eu nu cred. I-a pus prima dată unul, apoi după două zile i l-a schimbat. De patru ori, să-l taie în acelaşi loc. Bătaie de joc!

Dumitru a murit chiar de ziua fetiţei sale

Disperată, familia s-a împrumutat la rude şi a plătit. Doar că aparatul nu a funcţionat niciodată, acuză soţia.

Dumitru avea 37 de ani când s-a stins, chiar de ziua fiicei sale de şapte ani. Soţia era însărcinată cu al treilea copil.

Mai multe pe: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.