Wizz Air angajează! Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești

5
252
Să faci parte din compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa este mai ușor decât crezi!
Alătură-te echipei WIZZ Cabin Crew prin procesul nostru ușor de recrutare online:
  • Aplică pentru o poziție deschisă
  • Completează un interviu preînregistrat
  • Fă un interviu live online
  • Obține-ți rezultatul în mai puțin de 2 săptămâni
Aplică acum pentru a te bucura de un salariu competitiv, instruire gratuită, vacanțe plătite, bilete la reducere și fără escale:

5 COMENTARII

  1. As dori sa lucrez la această companie, întotdeauna am visat sa ajung într-un loc de munca pe lângă avioane , este pasiunea mea din copilărie când am practicat patru ani de parașutism la Aeroclubul Moldova Iașiul

  2. Cele mai mari calități ale mele sunt seriozitatea și perseverența. Sunt o persoană care se adaptează foarte repede în colective noi, îmi place munca în echipă și întotdeauna dau tot ce pot pentru a îndeplini obiectivele companiei.

  3. Mi-aș dori sa lucrez in aceasta companie, sunt o persoana serioasă , deschisă de a învață lucruri noi, ma adaptez ușor la obiectivele companiei. Și îmi doresc de a colabora impreuna!

  4. RUSU ZANFIRACHE GHEORGHITA-am 52 ani am lucrat in mentenanta mecanic intretinere am facut scoala in Mangalia Jud Constanta ca Lacatus Mecanic Tubulator Nave in timp am facut calificari -Macaragiu Stivuitor-Autorizatie Iscir si Sudor care practic inpreuna cu mentenanta.Va Mulțumesc!

  5. Sunt o persoana serioasa, sociabila aspect placut, imi doresc sa cunosc oameni noi cu oportunități de a învață si de a lucra în echipa. Îmi place sa călătoresc cu toate ca sunt o persoana cu picioarele pe pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.