FOTO: Spiridușii Moșului de la compania Antibiotice IAȘI au adus fericire pentru copii nevoiași

0
136

Spiritul Crăciunului, cu multe dorințe împlinite și bucuria sărbătorilor de iarnă, a fost simțit de 100 de copii proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, aflate în localitățile rurale din jurul Iașului, în cadrul unui eveniment festiv organizat joi, 15 decembrie 2022, la sediul companiei Antibiotice.

Acest eveniment a marcat cea de-a 10-a ediție a proiectului „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun”.
Proiectul organizat de Fundația „Antibiotice – Știință și Suflet” a prilejuit întâlnirea dintre micuții cu vârste cuprinse între un an și 15 ani cu Moș Crăciun care le-a oferit cadoul mult dorit.
În scrisorile trimise de acești copii, Moșul a regăsit dorințele lor cele mai simple: dulciuri, jucării, haine și încălțări, cărți, ghiozdane pentru școală, rechizite sau skateboard, biciclete, trotinete pentru a se putea deplasa la școală.

„De 10 ani colegii noștri au posibilitatea să devină spiriduși ai Moșului, în cadrul campaniei „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!” Marea familie Antibiotice a reușit să aducă, și în acest an, un dram de bucurie pentru copiii mai puțin norocoși, din familii numeroase, transformându-le dorințele într-o frumoasă surpriză de Crăciun.

Mulţumim pe această cale spiridușilor voluntari și colaboratorilor noștri din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, preşedinte a Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi suflet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.