Eveniment caritabil la Curtea de Apel Iași: refugiatii ucraineni ajută copiii cu dizabilități

0
171

Curtea de Apel Iași, condusă de judecătoarea Diana-Mihaela Cheptene-Micu și Asociația ParentIS organizează miercuri, 14 decembrie 2022, un eveniment caritabil în favoarea copiilor cu dizabilități din județ.

Evenimentul este intitulat „Recunoștință”, va avea loc în Palatul de Justiție din Iași începând cu ora 11:00 și va constă într-o licitație de tablouri pictate de către refugiații ucrianeni găzduiți în Iași.

Din banii obținuți va fi finanțată terapia pentru copiii cu dizabilități. Tablourile vor fi expuse până la 31 ianuarie 2023.

Redăm mai jos comunicatul emis de Curtea de Apel Iași: 

„Curtea de Apel Iasi impreuna cu Asociatia ParentIS va invita in data de 14.12.2022, ora 11.00, la sediul Palatului de Justitie Iasi, la inaugurarea vernisajului prilejuit de organizarea evenimentului caritabil #Recunostinta.

#Recunostinta este un proiect caritabil in cadrul caruia sunt scoase la licitatie tablouri pictate in Centrul de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi de catre refugiati ucraineni.

Ucrainenii si-au pus creativitatea, timpul si munca lor in slujba romanilor si au creat tablouri pe care spera sa le vanda in beneficiul unei categorii maxim vulnerabile de romani – copiii cu dizabilitati, care au nevoie de terapie.

Tablourile vor fi expuse in cadrul Palatului de Justitie Iasi in perioada 14.12.2022-31.01.2023.

La inaugurarea evenimentului vor participa presedintele Curtii de Apel Iasi, judecator Diana-Mihaela Micu-Cheptene, doamna Ionela Maria Luciu, presedinte al Asociatiei ParentIS, si doamna Lioredana Ciofu, vicepresedinte al Asociatiei ParentIS”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.