Viorel BLĂJUȚ cere retragerea distincţiilor oferite de Primăria IAȘI fondatorului Kasta Morrely, Morel BOLEA

0
149

Un cunoscut membru PSD Iaşi, fost lider al filialei municipale, susţine că Primăria ar trebui să-i retragă distincţiile oferite fondatorului asociaţiei Kasta Morrely din Iaşi, arestat pentru trafic de minori, iar banii oferiţi de municipalitate pentru diversele acţiuni ale asociaţiei să fie recuperaţi prin intermediul Curţii de Conturi.

Viorel Blăjuţ consideră că fondatorul asociaţiei Kasta Morrely din Iaşi, Morel Bolea, arestat pentru trafic cu minori, a profitat de legăturile sale cu primăria pentru a ademeni mai multe tinere să activeze în asociaţia sa.

Excelenţa Sa Morel Bolea, ajuns pe culmile gloriei cu ajutorul primarului Chirica, tocmai a fost contra-certificat de DIICOT ca fiind un „peşte” nemilos, care prezenta minore înaltei societăţi ieşene. Noroc că a fost aruncat în închisoare, fiindcă şi anul acesta primarul nostru l-ar fi premiat, aşa ca între penali. 

Nu ştim ce servicii a prestat municipalităţii acest proxenet, însă cert este că, având aceste titluri onorifice oferite cu atâta largheţe de primarul Iaşului, traficantul de persoane şi-a desăvârşit activitatea infracţională, convingând mai uşor bietele fete că este o persoană „influentă” şi aflată deasupra legii, adică de neatins”, a declarat luni Viorel Blăjuţ, într-un comunicat de presă.

Blăjuț le cere colegilor săi din Consiliul Local să ia atitudine și să solicite recuperarea banilor acordați celor două oraganizații conduse de Bolea și în același timp retragerea tuturor titlurilor și distincțiilor acordate de primărie acestuia.

Când te gândești că acest individ murdar și penal se mângâia pe burtă cu Mihai Chirica în Palatul Roznovanu și că a fost finanțat cu bani publici din bugetul local, te apucă greața.

Îl rog pe colegul meu, Bogdan Crucianu, șeful consilierilor PSD din Consiliul Local Iași, să ceară de urgență retragerea tuturor titlurilor și distincțiilor conferite acestui infractor în numele Iașului și totodată recuperarea banilor oferiți fundațiilor acestuia, Kasta Morrely și Eurodemos, care sunt centre de tortură și abuzuri sexuale, nu ONG-uri aflate în slujba comunității.” declară omul de afaceri.

Omul de afaceri Viorel Blăjuț spune că tăcerea clasei politice este egală cu complicitatea la faptele abominabile comise de Morel Bolea și finanțate din bani publici de către primarul Mihai Chirica.

Sunt om de afaceri în primul rând, dar şi om politic, şi am ales această cale de a sancţiona comportamentul primarului Mihai Chirica, pentru că s-a ajuns la un nivel de promiscuitate şi decădere morală în politică, încât dacă stai şi nu spui nimic devii complice. Impresia electoratului este că politica este o mocirlă.

Nu o să ieşim niciodată din aceasta dacă nu condamnăm clar și răspicat asemenea apucături. Eu trag nădejdea că “marele” Chirica îl va urma pe prietenul său Morel acolo unde-i este locul, fiindcă nu trece o lună fără ca mizeriile acestui primar cercetat penal să nu păteze imaginea Iașului, iar și iar.

Nu-i mai cer demisia din funcția de primar, fiindcă nu și-o va da! Individul are altă misiune, decât prosperitatea Iașului, aceea de a-și ajuta prietenii care frizează penalul (alții decât Morel “Peștele” Bolea) să constituie un grup infracțional organizat, conectat la banii din bugetul Iașului. Îi rog însă pe ieșeni să nu-l mai legitimeze. Mâine o să ne trezim că și traficanții de droguri vor deveni “ambasadorii Iașului”. a precizat Viorel Blăjuţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.