Secretul unei CARIERE de succes: curajul și MUNCA! Olga GORCINSCHI una dintre cele mai ÎNDRĂGITE artiste de peste PRUT

0
889

Olga GORCINSCHI este una dintre cele mai îndrăgite artise din Republica Moldova. Discretă cu viața personală, familistă convinsă și mereu cu zâmbetul pe buze, Olga își deschide sufletul în fața celor care îi apreziază munca și talentul, în fiecare zi.

Cunoscută ca fiind solista trupei Millenium din Chișinău, Olga este o prezență vie în peisajul artiștilor de peste Prut, fiind implicată în multe evenimente artistice.

Pasiunea cu care vorbește despre muzică, despre scenă și despre oamenii pe care îi întâlnește, trece dincolo de cuvinte și dovedește, încă o dată, că poate dubla talentul și măiestria unui artist.

Olga GORCINSCHI: ”Trăiesc intens viața și mi-aș dori să pot păstra cât mai multe clipe din ea vii”

Olga GORCINSCHI a declarat în nenumărate rânduri că muzica este parte din viața sa și că a ajutat-o în cele mai dificile momente.

Olga se ghidează după valorile pe care le-a primit de la părinți: să învețe din greșeli și să muncească mereu pentru ceea ce își dorește.

Viața e compusă din momente. Unele atât de minunate, întrucât dorești să le imortalizezi și să le păstrezi mereu în inimă.

Trăiesc intens viața și mi-aș dori să pot păstra cât mai multe clipe din ea vii”, a declarant Olga GORCINSCHI.

Cunoscuții o descriu ca fiind”o explozie de energie și culoare, un om care atunci când îi ceri ajutorul este acolo cu zâmbetul pe buze”.

Ionuț CARAȘ,  fotograf: ”Olga GORCINSCHI este unică prin felul ei de a fi, și așa va rămâne mult timp și de acum încolo

Fotograful Ionuț CARAȘ o descrie pe Olga ca fiind una dintre puținele artiste extrem de complexe, ea fiind sufletul și vocea cea mai dulce a trupei Millenium.

Olga GORCINSCHI este una dintre extrem de puținele persoane care ne prezintă și vorbește frumos despre toți, dar absolut despre toți si toate. Meniurile, personalul localului, mirii, părinții, nașii, invitații etc, complimentează și aduc o stare de bine tuturor. Dar, la polul opus, foarte rar am auzit că cineva să povestească despre Olga!

Așadar o să spun eu câteva cuvinte despre ea, nu că nu ar merita mult mai mult, dar chiar nu pot să cuprind în câteva rânduri cine este Olga cu adevărat!

Olga GORCINSCHI este una dintre puținele artiste extrem de complexă, ea este sufletul și vocea cea mai dulce a trupei Millenium, fără ea nu cred că s-ar putea pune în valoare (informativă) un eveniment întreg!

Ea este mereu cea care ne-a dat ocazia să suprindem cele mai frumoase momente prin modul ei de prezentare, ne-a dat mereu ocazia să facem acele fotografii de familie pe care nu ai cum să le faci dacă nu ești un bun coordonator de „Entertainment ”..

Olga mereu s-a dedicat trup și suflet unui evenimnt întreg tocmai pentru a se asigura că la final toată lumea va fi multumita! Olga este unică prin felul ei de a fi, și așa va rămâne mult timp și de acum încolo.

Și asta pentru că de când ne-am cunoscut prima dată, ea a continuat să progreseze, în timp ce mulți alții au rămas tot acolo!”, a declarat Ionuț CARAȘ.

Olga GORCINSCHI a acaparat totodată și publicul din România. Artista împreună cu formația sa este prezentă la cât mai multe evenimente organizate în România, bucurând oamenii care o apreciază pentru momente artistice greu de egalat.

Cătălin TODERAȘCU, antreprenor: ”Vocea Olgăi este artă, iar arta nu este un lucru, ci o cale”

Antreprenorul Cătălin TODERAȘCU ne-a declarat că a avut plăcerea să o cunoască și să o asculte pe Olga GORCINSCHI.

Acesta a ținut să menționeze că Olga oferă în primul rând o lecție de bune mariere la orice eveniment la care este prezentă, interacționând cu publicul într-un mod aparte.

Olga este viață pentru toți ascultătorii săi! Sunt bucuros și mândru totodată că un artist precum este ea rupe granițele Prutului și ne aduce mai aproape de frații noștrii.

Un artist adevărat nu e unul care se simte inspirit, ci cel care inspiră pe alții, iar Olga a înțeles acest lucru.

Vocea Olgăi îndulcește întotdeauna o sală întreagă și face ca fiecare invitat să se simtă în mijlocul petrecerii.

Munca și devotamentul se fac resimțite în orice moment artistic pe care aceasta îl interpretează.”, a declarat Cătălin TODERAȘCU.

De curând, Olga a lansat piesa ”Știi ce simte inima”. Piesa prezintă o lume de poveste, așa cum este idealul în iubire.

ASCULTĂ AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.