Manifest pentru ARMONIE și feminitate – Primul Ghid complet din ROMÂNIA dedicat esteticii Sânului. Ia decizii corecte pentru FRUMUSEȚEA sânilor tăi!

0
161

Omini Clinic, prima clinică de estetică și chirurgie facială din regiunea Moldovei, fondată de către domnul Dr. Theodor Motruc, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, cu peste 17 ani de experiență în domeniu lansează – Manifest pentru Armonie și Feminitate. Tot ce trebuie să știi despre estetica sânului pas cu pas – un ghid complet dedicat femeilor, unde sunt prezentate în detaliu toate procedurile dedicate esteticii sânului.

Ghidul este disponibil online, gratuit pe pagina clinicii www.ominicinic.ro la următrorul link:

https://www.ominiclinic.ro/ghid-estetica-sanului/.

Ghidul recent lansat prezintă în fiecare capitol detalii despre chirurgia estetică a sânului, iar scopul pentru care a fost realizat reprezintă misiunea Omini Clinic de a oferi informații valoroase, de specialitate și avizate, astfel încât oricine dorește să recurgă la o procedură de modificare a sânilor mai întâi este recomandat să fie informat pentru a lua decizia corectă.

Specialiștii Omini Clinic vin în întâmpinarea doamnelor cu sfaturi și materiale informative pentru a ajuta la informarea corectă, dar totodată aduc în atenție și serviciul de programare online pe zoom, în care domnul Dr. Theodor Motruc răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Cele mai frecvente intervenții chirurgicale care pot fi efectuate la nivelul sânului sunt procedurile de mărire, respectiv micșorare a sânilor, ridicarea și simetrizarea sânilor, mommy makeover, operația de ginecomastie sau îndepărtarea implantului. Întrucât orice intervenție estetică este o procedură care aduce modificări permanente asupra aspectului fizic, primul pas constă într-o documentare riguroasă, acesta fiind principalul scop pentru care s-a realizat acest ghid.

„Din respect față de femeile care doresc să fie informate și să aibă posibilitatea de a lua o decizie corectă în ceea ce privește corpul lor, am ales împreună cu colegii mei să realizăm un nou ghid dedicat exclusiv esteticii sanului. Un manual educativ, i-aș putea spune, care tratează toate aspectele dedicate intervenției chirurgicale prin care se poate efectua o corecție a sânilor sau prin care se poate da o altă formă acestora.

Intervenția chirugicală ce corectează forma sânilor si ii aduce în armonie cu întregul corp este întotdeauna o provocare pentru femei. Consultând și sfătuind foarte multe paciente de- a lungul timpului, am ales să realizăm acest ghid cu scopul de a explica ce înseamnă o astfel de decizie, ce îmbunătațiri aduce corpului tău și când este indicat să se recurgă la o astfel de intervenție.

Consider că Omini Clinic este o voce în spațiul public ieșean și, datorită experienței și longevității pe care o are clinica, putem aduce în rândul pacientelor informații prețioase și de folos. Întotdeauna, frumusețea vine la pachet cu o alegere corectă, informată și acceptată de către pacientă.

Considerăm că procesul de informare face parte din decizia unui medic de a fi alături de pacientul său pas cu pas, pentru a oferi îndrumare pe tot parcursul acestui demers. Transformarea aspectului sânilor aduce automat și o acceptare a unui stil de viață asumat și corect. Vă invit, așadar, să parcurgeți noul ghid dedicat femeilor. Un ghid educativ, realizat cu dragă     inimă.” , declară     Dr.     Theodor     Motruc,     fondatorul     Omini     Clinic.

Ghidul de față pune accent pe informarea pacientului și pe tipurile de proceduri dedicate esteticii sanului.

Materialul informativ aduce în atenția femeilor informații de specialitate , iar motivația colectivului Omini Clinic consta în a crea o comunitate de femei informate care își asumă responsabilitatea pentru a avea un stil de viață corect după efectuarea unei proceduri dedicate      esteticii      sanilor.

În      ghid      sunt      prezentate      următoarele      capitole:

 Mărire sâni, Micșorare sâni, Ridicare și simetrizare sâni, Mommy makeover

Operația                 de                 ginecomastie

și

Îndepărtare                 implant

Manifest pentru armonie și feminitate. Tot ce ai nevoie să știi despre chirurgia estetică a sânului. Un ghid complet pentru femei informate.

Desigur, am realizat acest ghid pentru a veni în sprijinul femeilor care își doresc să facă o schimbare, dar nu au curaj, nu dețin suficiente informații sau sunt împiedicate de diverse prejudecăți. De aceea ghidul este gratuit, aduce toate informațiile într-un singur loc și explică fiecare intervenție într-un limbaj foarte accesibil.

Descarcă și răsfoiește ghidul pentru a afla multe alte informații utile despre ce întrebări îi poți adresa medicului chirurg estetician, care sunt cele mai frecvente mituri legate de chirurgia estetică a sânului și citește ce au spus alte paciente despre experiența pe care au avut-o când au ales     o     procedură     de      estetică      a      sânilor      cu      Dr.      Theodor      Motruc.

Ghidul poate fi descarcat de aici: https://www.ominiclinic.ro/ghid-estetica-sanului/

OMINI Clinic, pionier al chirurgiei estetice din Iași

Fondată în urmă cu 17 ani, OMINI Clinic are peste 1.000 de pacienți în fiecare lună, dintre care un sfert apelează la servicii de chirurgie estetică. Printre cele mai frecvente intervenții sunt cele care țin de estetica sânilor, rinoseptoplastii și liposucții. Însă, au început să apară tot mai des cereri pentru liftingul facial.

Pe lângă serviciile de chirurgie estetică, de estetică facială nechirurgicală și remodelare corporală, OMINI Clinic oferă o varietate de alte specializări medicale, precum chirurgie vasculară, dermatologie, ginecologie și medicină materno-fetală, medicină reproductivă, ORL, ortopedie, psihoterapie, radiologie.

Clinica dispune de un bloc operator avizat și autorizat de Ministerului Sănătății, ce respectă toate prevederile impuse de standardele internaționale, unde se efectuează intervenții de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și chirurgie vasculară.

Până acum, în blocul operator au fost efectuate aproximativ 7.000 de intervenții pe zona de chirurgie estetică, la care se adaugă peste 5.000 de proceduri de fertilizare in vitro. Echipa clinicii, formată din medici, asistente și personal auxiliar, cuprinde aproape 60 de persoane.

Pentru mai multe detalii, vă inivităm să consultați site-ul nostru: https://www.ominiclinic.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.