27 de copii si familiile lor se vor muta în cartierul „Glasul Vietii 2” ridicat de preotul Dan DAMASCHIN

0
203

Preotul Dan Damaschin impreuna cu Asociatia „Glasul Vietii” incearca sa ofere o raza de speranta pentru cat mai multi copii provenind din familii greu incercate de soarta.

Dupa ce au reusit sa realizeze până acum 138 de locuințe individuale de jur împrejurul Iașului, au făcut cămine pentru elevi și studenți, centre pentru mamele singure, un cartier întreg, acum l-am început pe al doilea, in care vor locui trei familii cu 27 de copii.

”Peste o lună, trei familii greu încercate de sărăcie își vor vedea împlinite visele: se vor muta în casă nouă în CARTIERUL VIEȚII 2. Am început de puțin timp acest proiect.

Înainte de toate am făcut un drum, apoi am parcelat terenul, am turnat fundația pentru primele trei locuințe, iar acum înălțăm deja zidurile.

Într-o lună vor fi acolo trei căsuțe frumoase în care își vor găsi liniștea trei familii greu încercate de sărăcie, familii cu mulți copii, familii care stau în condiții inimaginabile.

Într-una cresc opt micuți orfani de tată, în alta al șaptelea prunc vine acum pe lume, iar a treia familie este una cu 12 copii. Mai avem în zonă o suprafață de 2.000 de metri pătrați de teren care va fi împărțită în trei parcele. Până atunci încercăm să ridicăm primele locuințe. Vrem ca acest loc să fie un colțișor de rai pentru familiile greu încercate de sărăcie. Vom duce proiectul la bun sfârșit cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor dragi de pretutindeni.

Noi încercăm să vă arătăm cât mai mult din ceea ce facem, să vedeți cum investim banii pe care dumneavoastră îi donați asociației.Nevoile oamenilor nu se termină niciodată, sărăcia se extinde în această perioadă de criză, dar noi ne continuăm misiunea”, a declarat parintele Dan DAMASCHIN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.