Jandarmii IEȘENI vor asigura ordinea publică la hramul Mănăstirii HADÂMBU

0
149

Zilnic mai multe echipaje și patrule de jandarmi ieșeni acționează pentru liniștea și siguranța cetățenilor, iar la nevoie intervin în situații de urgență.

Cu ocazia derulării unor manifestări publice prilejuite de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, în ziua de joi, 08 septembrie 2022, jandarmi ieșeni vor desfășura activități de asigurare și menținerii a ordinii la o serie de evenimente cultural-artistice sau religioase.

Pentru siguranța participanților, echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune alături de structurile de Poliție, la manifestările publice organizate cu prilejul sărbătoririi zilelor comunelor: Tomești, Grajduri, Grozești și Miroslava.

Totodată, joi, 08 septembrie, jandarmii ieșeni vor fi alături de credincioșii care vor fi prezenți la Hramul Mănăstirii Hadâmbu, pentru a asigura ordinea și liniștea publică în zona lăcașului de cult.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.