Mașina de lux a unui important om de afaceri din IAȘI, distrusă prin ÎMPUȘCARE! Polițistul de caz a intrat în concediu

0
187

În noaptea de 15 spre 16 august a.c, un individ necunoscut a tras cu un pistol cu bile asupra unui autoturism de lux deținut de un important om de afaceri ieșean.

Acest fapt s-a petrecut la o săptămână distanță, după ce  în noaptea de 6 spre 7 august, același autoturism a fost vandalizat  de autori necunoscuți.

Nefericitul eveniment a avut loc la câteva minute de centrul orașului, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Prima oară mi-am găsit mașina zgărâiată. Portiera din dreapta a SUV-ului pe care tocmai îl cumpărasem, era distrusă toată de zgârâieturi. Apoi, după o săptămână, am găsit-o împușcată, nu cu un pistol de tip airsoft sau pistol cu gloanțe, ci de  un pistol cu bile pentru care trebuie autorizație de port armă.

Am depus plângere penală pentru distrugere la Poliția Municipală, iar după câteva zile am aflat că polițistul de caz a intrat în concediu.

Nu îi știu numele, pentru că nu s-a prezentat atunci când am depus plângerea, și nici nu mi s-a dat un număr de înregistrare a plângerii penale”, a declarat omul de afaceri ieșean.

Astfel, dosarul penal deschis pentru fapta care s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 august, zace într-un fișet al Poliției Municipale din Iași, etichetat în continuare cu autor necunoscut, la mai bine de o săptămână de la producerea evenimentului.

Întrebat dacă bănuiește cine ar putea fi faptașul, omul de afaceri a declarat:

Nu bănuiesc pe nimeni, pentru că nu am dușmani. Este posibil să fie vreun fost angajat, pentru că în ultimii ani am schimbat vreo 700 de angajați, cum este la fel de posibil să fie și o rudă invidioasă.

Nu, nu am niciun cerc de suspecți, pentru că în tot ce am făcut, am fost corect și nu mi-am atras dușmănii”, a mai declarat omul de afaceri.

Care este poziția IPJ -ului în acesta situație?

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vâjîiac, a declarat:

La data de 15 august a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute i-au distrus geamul de la o portieră a autoturismului, pe care l-a parcat pe o stradă din municipiul Iași.

La cercetarea la fața locului, a fost găsită o bilă metalică, care a fost ridicată în vederea expertizării. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, se arată în răspunsul IPJ Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.