Ghid pentru PĂRINȚI: cum să alegi un RUCSAC copii potrivit?

0
225

Suficient de robust pentru a rezista tot anul școlar și suficient de practic și atractiv pentru a le face plăcere să le poarte. Un rucsac copii este accesoriul de bază în lunile de școală, așa că trebuie cumpărat din timp. În plus, în timpul verii pot fi folosite pentru a transporta haine, gustări sau pentru a participa la ateliere și tabere de vacanță.

Rucsacul este unul dintre primele semne ale independenței unui copil. Chiar înainte de a face primii pași, învață să își pună jucăriile în rucsac copii. Pe măsură ce cresc, devine mai mult un accesoriu funcțional decât un accesoriu de joacă, jucând un rol fundamental în timpul anilor de școală.

Într-adevăr, copiii transportă totul într-un rucsac copii: rechizite școlare, gustări, jucării, haine și încălțăminte. Din acest motiv, trebuie să fie un accesoriu rezistent, iar achiziționarea sa nu poate fi lăsată pentru ultima clipă: trebuie planificată în avans pentru a decide asupra celui mai potrivit model. Din fericire, există mărci care au reușit să combine funcționalitatea și ludicul. Este posibil să alegeți unul dintre aceste ghiozdane, știind că ele reunesc ceea ce îi interesează pe părinți și pe copii.

De ce acum este un moment bun pentru a alege un rucsac copii pentru școală

Toate deciziile de a cumpăra produse care ar trebui să se dovedească a avea un bun raport calitate-preț ar trebui să fie luate în avans. Vara de dinaintea începerii anului școlar este momentul potrivit pentru a cumpăra rucsac copii, deoarece veți avea timp să comparați mărcile și modelele, să cercetați caracteristicile, materialele și funcționalitățile, să citiți recenzii despre articol sau producător etc.

Întoarcerea la școală, mai ales într-un an care va avea caracteristici atât de speciale cu pandemia de covid, poate fi un moment stresant pentru mulți părinți. Anticiparea tuturor achizițiilor și formalităților posibile este o decizie înțeleaptă pentru a evita o prăbușire în septembrie.

Ce ar trebui să aibă un ghiozdan de școală

În urma recomandărilor producătorilor și a experienței părinților, putem spune că acestea sunt câteva dintre cerințele pe care un rucsac copii trebuie să le îndeplinească:

Materiale rezistente și de calitate. În mod ideal, acestea ar trebui să fie potrivite nu numai pentru un an școlar, ci și pentru următorul.

– Fermoare cu deschidere ușoară atât pentru buzunarul principal, cât și pentru buzunarele laterale.

– Separator interior pentru prânz/snack pentru a izola în mod corespunzător alimentele de rechizitele școlare.

– Reglarea prinderii de piept. Permite un design mai confortabil, ergonomic și mai puțin dăunător pentru spate. În cazul în care rucsacul în cauză nu are acest accesoriu, este posibil să îl achiziționați separat.

– Plasă laterală pentru transportul sticlelor, dimensionată în funcție de vârstă și de frecvența consumului.

– Curele de umăr reglabile, un aspect esențial pentru a le însoți creșterea. În plus, diferența de cantitate de haine în diferitele anotimpuri înseamnă că trebuie adesea să le ajusteze sau să le deregleze pe parcursul lunilor.

– Mâner pentru agățat, din material întărit.

– Dacă folosesc deja laptopuri, este recomandabil ca rucsacul să aibă buzunare adecvate în interior.

– Etichetă pentru datele cu caracter personal, fie în interior, fie în exterior.

În afară de aceste indicații, în mod evident, cel mai potrivit rucsac copii va fi cel care se potrivește cel mai bine corpului, spatelui și utilizării pe care dorește să o facă.

Un rucsac copii pentru fiecare

Există din ce în ce mai multe modele de ghiozdane școlare, din ce în ce mai multe și mai bune, care se adaptează la noile activități și utilizări pe care le dobândesc copiii.

Până în urmă cu câțiva ani, nimeni nu ar fi considerat că ghiozdanul copilului dumneavoastră ar trebui să includă un separator pentru telefoane mobile, tablete sau calculatoare, dar în prezent – în funcție de vârstă – este aproape esențial. Rucsacurile sunt cele mai comune, atâta timp cât greutatea lor nu depășește 10% din greutatea copilului. Problema greutății trebuie să fie controlată în mod corespunzător pentru a evita durerea și eventualele leziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.