Marius COPIL a trecut în turul secund la Concord IAȘI Open

0
296

Marius Copil a trecut în două seturi de Oleg Prihodko în primul tur al Concord Iași Open. Turneul pe zgură face parte din categoria ATP Challenger 100 și este dotat cu premii totale de 90.280 de euro. Copil (locul 330 WTA) l-a învins cu 6-2, 7-6(3) pe jucătorul clasat pe locul 351 în ierarhia ATP.

Meciul a durat o oră și 27 de minute. Românul a intrat pe tabloul principal datorită unui wild card, în timp ce ucraineanul a pierdut în turul secund al calificărilor, dar a jucat în primul tur de pe tabloul principal în calitate de „lucky loser”. Pentru calificarea în turul secund, Copil și-a asigurat 9 puncte ATP și 1.460 de euro.

Arădeanul de 31 de ani îl va înfrunta în optimi pe Frederico Ferreira Silva (27 ani, 284 ATP). Portughezul a trecut în primul tur de Zdenek Kolar (113 ATP, favorit 3). Silva s-a impus cu 6-4 în primul set, iar cehul a abandonat la 4-4 în al doilea.

Marius Copil va juca și în competiția de dublu, alături de Victor Vlad Cornea. Perechea română joacă în această după-amiază, nu mai devreme de ora 16, cu brazilienii Daniel Dutra da Silva și Matheus Pucinelli De Almeida (BRA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.