Peste 4000 de MISIUNI desfășurate de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean IAȘI în semestrul I – 2022

0
195

În primele 6 luni ale acestui an jandarmii ieșeni au continuat misiunile pentru asigurarea și menținerea climatului de siguranță, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În această perioadă au fost efectuate un număr de 336 misiuni de asigurare a ordinii publice cu prilejul desfășurării manifestărilor cultural-artistice, religioase, de protest sau sportive, iar 2860 de activități pentru menținerea siguranței publice au fost desfășurate în cooperare cu Poliția, atât în mediul urban, cât și rural.

Totodată, s-au derulat procedurile pentru executarea a 478 mandate de aducere, emise de   instanțele de judecată sau de către organele de urmărire penală, iar 465 misiuni au fost desfășurate în cooperare cu alte instituții.

Pe linia intervenției s-au derulat 1264 activități, atât în sistem mixt cu poliția, cât și în mod independent, răspunzându-se la solicitările cetățenilor transmise prin „112” sau alte apeluri telefonice.

Pe timpul misiunilor desfășurate au fost aplicate un număr de 1426 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 313.749 lei.

În perioada următoare continuăm misiunile pentru asigurarea climatului de siguranță, atât la manifestările ce vor avea loc în spațiul public, cât și pe timpul activităților de patrulare, ce au loc zilnic.

Mulțumim tuturor cetățenilor care au dat curs recomandărilor noastre cu prilejul desfășurării diferitelor evenimente publice, astfel încât fiecare să fie în siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.