E.S. Victor CHIRILĂ, ambasadorul Republicii Moldova în România a fost prezent ASTĂZI la IAȘI

0
220

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a primit astăzi vizita E.S. Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova în România.

La eveniment au mai fost prezenți Marius Sorin DANGA, vicepreședinte al CJ, Vernica Lacramioara, secretar general al județului, și liderul grupului PMP din Consiliul Județean, Marian Uscatu, șeful Comisiei de politică externă din CJ.
Pentru noi, legătura cu Republica Moldova este o prioritate și încă de la preluarea mandatului, județul Iași a devenit un partener apropiat al administrațiilor locale de peste Prut, cu care am încheiat acorduri de cooperare, am organizat evenimente comune și ne-am implicat în proiecte transfrontaliere.

După discuția de astăzi cu domnul ambasador, mi-am exprimat interesul de a organiza în această toamnă un nou Forum Transfrontalier pentru a întări și mai mult capacitatea de colaborare dintre comunitățile din județul Iași și cele din Republica Moldova. Mă bucur că există deschidere de ambele părți pentru a legătura noastră să fie și mai trainică„, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.