Un MOTAN din Ucraina FURAT de RUȘI și-a regăsit stăpânii după 80 de zile

0
228

Un motan furat de ruși din regiunea Bucha, Ucraina, și-a regăsit stăpânii după 80 de zile și după ce a străbătut o distanța de 600 de kilometri.

Povestea motanului începe în momentul în care familia care îl avea în grijă a trebuit să fugă din calea războiului. Motanul, pe nume Max, a rămas în casă și a fost furat de ruși. Aceștia l-au dus în Belarus, însă motanul a reușit sa evadeze din captivitate, la 300 de kilometri distanta de locul din care a fost sustras.

Evadarea este cea care l-a salvat. Motanul a fost găsit de o femeie care, cu ajutorul informațiilor de pe medalionul de la gatul motanului, l-a predat autorităților, ulterior motanul ajungând la stăpânii acestuia.

Aventura prin care a trecut motanul a fost povestită chiar de stăpâna acestuia.

Se pare că felina calatorise cu un transportor blindat rusesc în care soldații înghesuise aparate de uz casnic furate din casele din Bucha si Irpin.

Medalionul pe care erau trecute datele proprietarilor, inclusiv numerele de telefon ale acestora, l-a ajutat pe motan sa ajungă la stăpânii lui, acum refugiați în Cehia, potrivit digi24.ro.

 

 

Sursa: acasa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.