Curajul de a porni o AFACERE la 22 de ANI! Denisia ȚURCAN, Tendency Beauty Salon: ”Ca antreprenor, dacă nu îți asumi RISCURI, nu CÂȘTIGI nimic”

0
734

Pandemia de COVID-19 a schimbat radical mediul antreprenorial românesc și modul în care oamenii se raportează la achiziții.

Criza de sănătate care a acaparat întreaga planetă și-a pus puternic amprenta asupra economiei la nivel global și, implicit, a României, cu implicații majore pentru antreprenoriatul local.

Pentru unii, izbucnirea ei a reprezentat o oportunitate! Pentru alții, în schimb, momentul în care au fost nevoiți să pună lacătul pe afacere a fost unul extrem de dificil.

Denisia ȚURCAN – o tânără antreprenoare care a făcut alegerea potrivită la momentul potrivit

În viață, totul este despre alegeri! Ele îți croiesc drumul spre viitor, iar dacă faci alegerile potrivite, poți ajunge exact unde îți propui.

La fel a făcut și Denisia Țurcan în 2018, la numai 22 de ani când a accesat fonduri prin proiectul start up nation.

Astfel, astăzi, vă prezentăm una dintre afacerile care a luat naștere după o analiză amplă a pieții din domeniul beauty, dar și după multă muncă.

Tendency Beauty Salon este un concept care oferă femeilor câteva clipe de relaxare! Grija pentru propriul ten, păr sau corp, menține frumusețea naturală, dar și sănătatea fizică.

Denisia ȚURCAN: ”Ca antreprenor, dacă nu îți asumi riscuri, nu câștigi nimic”

L-am înființat în decembrie 2021 și am luat această decizie pentru a veni în ajutorul femeilor și a contribui totodată la creșterea stimei de sine a tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Am observant că un lucru important pentru femeile din ziua de astăzi, este că pun mult preț pe încrederea și stima de sine ridicată.

Pentru ca aceste lucruri să fie posibile, noi vedim în ajutorul acestora prin serviciile pe care le oferim în cadrul Tendency Beauty Salon.

A fost o afacere pe care am gândit-o trei ani de zile. În tot acest timp am analizat piața, furnizorii, spațiul în care să ne desfășurăm activitatea, dar și clienții cărora ne vom adresa. Totodată, m-am gândit și la personalul pe care îl voi angaja, dar și la salariile pe care ar trebui să le ofer.

Ca antreprenor, dacă nu îți asumi riscuri, nu câștigi nimic.”, ne-a declarant administratorul Tendency Beauty Salon, Denisia ȚURCAN.

Elegant, cochet, cu o atmosferă mereu prietenoasă, Tendency Beauty Salon aduce pe piața de beauty din Iași o paletă variată de servicii de frumuseţe: hairstyling, make-up profesional, cosmetică și masaj anticelulitic.

”În cadrul salonului nostru oferim servicii de hairstyling, manichiură și cosmetică pentru toate buzunarele. Lucrăm cu produse profesionale, achiziționând tot necesarul de la cei care sunt numărul unu în beauty în România. Totodată, avem și servicii de epilare definitive, dar și micropen și masaj anticelulitic”, ne-a mai declarant Denisia ȚURCAN.

În ceea ce privește personalul din cadrul salonului, Denisia ȚURCAN ne-a declarant că este mândră de echipa pe care o are în acest moment, afirmând că performanțele personalului reies din recenziile pe care clienții le acordă.

”În cadrul salonului am un personal extraordinar, fetele sunt foarte bine pregătite, indiferent de ramura în care activează.

Nu afirm acest lucru ca o laudă, ci pot spune că acestea sunt recenziile pe le primim de la clienți. Facem față cu brio, indiferent de situație”, a declarant administratorul Tendency Beauty Salon, Denisia ȚURCAN.

Denisia ȚURCAN: ”Succesul nu vine instant, ci necesită multă muncă și dedicare”

Cum spuneam, totul este despre alegeri. Iar dacă vrei să îi urmezi exemplul Denisiei ȚURCAN, aceasta îți oferă câteva sfaturi pe care să le urmezi:

Este foarte important să nu te aștepți ca lucrurile să îți iasă perfect din prima și să înveți din greșelile pe care le faci, pentru că succesul nu vine instant, ci necesită multă muncă și dedicare.

În al doilea rând, este la fel de important să fii o persoană organizată și să înveți să duci lucrurile până la capăt. Iar înainte de a deschide o afacere este necesară cercetarea și informarea pe domeniul viitor de activitate”, a concis Denisia ȚURCAN.

Cei care doresc să apeleze la serviciile oferite de Tendency Beauty Salon îi pot găsi în Nicolina, pe strada Lacului, nr. 16, bloc 660, scara D ori al numărul de telefon: 0725.622.195.

Totodată, salonul este prezent și pe rețele de socializare, dar și în rețeaua Stailer:

Pagină facebook: https://www.facebook.com/Tendency-Beauty-Salon-100231052376695/about/?ref=page_internal

Pagină Instagram: https://instagram.com/tendencybeautysalon_iasi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Stailer: https://stailer.ro/widget/tendency-beauty-salon?fbclid=IwAR2jasjt57Z4ExEW4-P_UP2nZ_Bte07A7EE_Fs1NjCnFnzmEP4aHC5-Nb2E

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.