1.700 de candidați s-au ÎNSCRIS la simularea concursului de Admitere la UMF IAȘI care va avea loc duminică, 8 mai

0
189

O nouă sesiune a simulării concursului de Admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa”, din Iași, va avea loc duminică, 8 mai 2022. Simularea concursului de admitere este un proiect educațional organizat de către UMF împreună cu Societatea Studenților Mediciniști Iași, Societatea Studenților Stomatologi Iași, Societatea Studenților Farmaciști Iași și Asociația Studenților Bioingineri Iași.

La această sesiune, s-au înscris 1.700 de candidați – mai mulți față de prima sesiune desfășurată în martie, la care au participat 1.482. Aproximativ 200 de studenți voluntari vor avea grijă de buna desfășurare a concursului, care are loc în format fizic.

Taxa de participare este de 60 de lei. Simularea concursului de admitere este un proiect educațional destinat elevilor sau oricărei persoane care dorește să se înscrie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Proiectul are ca scop principal simularea procesului de examinare din cadrul concursului de admitere, precum și evaluarea personală a fiecărui candidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.