Moarte teribilă în săptămâna MARE! Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut VIAȚA sub privirile mamei

0
202

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite, joi seara, într-un accident rutier petrecut în staţiunea Mamaia, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp.

Tragedia a avut loc chiar înainte de miezul nopţii. Potrivit martorilor, şoferul pornise într-o cursă nebună pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, iar autoturismul scăpat de sub control s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea şoselei. Impactul a fost devastator.

Şoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 21 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenţie şi preluat de către echipajele medicale. Şoferul este inconştient, în stop cardio-respirator, i se aplică protocolul de resuscitare”, a declaratRăzvan Parconie – ISU Dobrogea, la scurt timp după accident.

În ciuda eforturilor medicilor, care s-au chinuit să-l resusciteze pe şofer zeci de minute, tânărul de 21 de ani a decedat sub privirile neputincioase ale mamei şi fratelui său, ajunşi la locul tragediei la puţin timp după incident, potrivit observatornews.ro. Tinerii s-ar fi urcat în maşină din parcarea parcului acvatic din staţiune, un loc cunoscut de localnici drept zonă de drifturi şi întreceri ilegale.

Ceilalţi pasageri, doi băieţi şi o fată, au suferit şi ei multiple traumatisme în urma teribilului accident. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.