Jandarmii IEȘENI vor asigura măsurile de ordine publică în perioada PAȘTELUI

0
314

În perioada 22 – 26 aprilie 2022, aproximativ 150 de jandarmi se vor afla în misiune, alături de celelalte forțe, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, atât în mediul urban, cât și rural.

Jandarmii se vor afla în dispozitiv în cadrul unor echipaje de intervenție sau patrule de ordine publică, iar o parte dintre acestea vor derula activități în sistem integrat cu Poliția.

În noaptea de Înviere, jandarmii vor patrula în zona mai multor lăcașe de cult din Iași, Pașcani, Hârlău, Tg. Frumos și Răducăneni, unde în fiecare an participă un număr mai mare de credincioși.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine, prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.