Consilierul USR Răzvan TIMOFCIUC a câștigat procesul cu ANI

0
237

Consilierul USR, Razvan Timofciuc, a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate in care era acuzat de conflict de interese.

Curtea de Apel a respins raportul Agenției Naționale de Integritate prin care eram acuzat de conflict de interese. 

Este un alt exemplu dintr-un șir lung de șicane ale unor oameni fricoși: procese civile abuzive, plângeri penale mincinoase, amenințări, utilizarea violenței fizice etc.

Oameni care nu pot înțelege că în lumea asta nu toți putem fi cumpărați cu bani publici și autorizații, cu sinecuri și favoruri din bugetul local.

Și de asta apelează la tot felul de hărțuieli.

Voi continua să îi reprezint pe toți ieșenii care își doresc eliminarea corupției din primărie, transparență și stoparea risipei.

ANI, după ce a terminat de investigat marele “conflict de interese” prin care sotia mea a făcut parte din Consiliul de Administrație al unei școli, o funcție neremunerată prin care mai degrabă faci voluntariat și ai răspundere, poate începe sa investigheze averea imobiliară a primarului.

Din leafa de bugetar, Chirica deține 3 vile, una de 250.000 euro achiziționata pe numele fiului de 11 luni, una de 200.000 de euro cu biserică privată în curte la Frasin, 2 apartamente, mașini și multe alte bunuri pe care nu le poate justifica.

 

Răzvan TIMOFCIUC a dat în judecată ANI: ”E aberantă INTERPRETAREA celor de la ANI”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.