Sedință ORDINARĂ la CJ IAȘI! 40 de PROIECTE de hotărâre vor fi pe masa consilierilor JUDEȚENI

0
253
Vor fi supuse dezbaterii plenului organigramele și statutele de funcții ale instituțiilor medicale din subordine: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria”, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva”, Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu”, Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologoie “Elena Doamna”, Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologoie “Cuza Vodă”.
Tot pe ordinea de zi a acestei ședințe mai sunt:
  • Aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economci la obiectivul de investiție: „Îmbunătățirea calității serviciilor medicale acordate în context covid 19 – la nivelul spitalului suport covid – Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” instalație de ventilare și tratare a aerului pentru secțiile de neurochirugie de pe etajele 2, 3, 5.
  • Aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru realizarea obiectivului de investitii „Construirea și Dotarea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară”.
  • Aprobarea realizării proiectului „SIGUR FLUID IAȘI – Creșterea siguranței pacienților din structuri spitalicești din Județul Iași care utilizează fluide medicale” în vederea finanțării în cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020.
  • Aprobarea încheierii Acordului de Cooperare între Județul Iași și Raionul Nisporeni din Republica Moldova

Detalii privind proiectele de hotărâri care urmează să fie dezbătute puteți obține accesând linkul https://www.icc.ro/…/ordine-de-zi-sedintei-ordinare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.