Parlamentarul ucrainean Larysa BILOZIR în vizită la Consiliul Județean IAȘI

0
184

Președintele CJ, Costel  ALEXE, Marius Sorin DANGA, vicepreședinte al CJ, Andrei Cazacu, administratorul public al județului, și Vernica Lacramioara, secretarul general al județului, s-au întâlnit astăzi cu Larysa Bilozir, deputat în Parlamentul Național al Ucrainei.

Legătura dintre comunitatea noastră și partenerii din Ucraina, de la Vinița și Cernăuți, este mai puternică decât oricând.
Acest război absolut inimaginabil pentru societatea europeană i-a făcut mai puternici pe ucraineni și a apropiat Ucraina de România și de întreaga lume. În contrast cu cruzimea și tirania regimului de la Kremlin, umanitatea s-a dovedit a fi ceea ce ne-a unit.
Le mulțumesc ieșenilor și românilor pentru implicarea extraordinară și sprijinul pe care l-au acordat refugiaților. Fiți siguri că recunoștința atât a autorităților române, cât și a celor ucrainene, vă este îndreptată întru totul.

Cu acest mesaj a venit la noi și Larysa Bilozir, deputat în Parlamentul Național al Ucrainei, cu care am discutat despre situația actuală și efectele războiului. Cea mai mare speranță este acum ca acest conflict să se încheie cât mai repede și să restaurăm pacea”, a transmis președintele CJ, Costel Alexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.