Lidia FECIORU, tradată de SOȚ în ziua nunții: ”Am DIVORȚAT după 48 de ore de la NUNTĂ”

0
243

Lidia Fecioru a povestit în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, cum a fost trădată în ziua nunții, însărcinată fiind. Celebrul bioenergoterapeut avea doar 18 ani când a hotărât să se căsătorească.

Lidia Fecioru a vorbit despre o etapă mai puțin plăcută din viața ei, pe când avea doar 18 ani a decis să se mărite cu un bărbat mai mare cu 10 ani decât ea, care era profesor la școala unde a studiat. Căsnicia lor a durat mai puțin de 48 de ore,  după ce a aflat că soțul ei lăsase o altă femeie însărcinată.

Deși credea că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste și și-a găsit marea iubire, bărbatul alături de care urma să aibă un copil, Lidia Fecioru a primit cea mai mare lovitură de la viață, chiar în ziua nunții.

”Decât că vrea să-i fiu soție și întâmplarea a fost să rămân foarte repede gravidă și la nuntă a venit o prietenă de la el de la facultate, că el făcea încă o facultate, mai gravidă ca mine.”,  a dezvăluit Lidia Fecioru.

După 48 de ore de la nuntă, bioenergoterapeutul a divorțat de cel alături de care urma să aibă un copil și a plecat înapoi la părinții ei.

”Eram la nuntă, primeam musafirii, că era seara, venisem de la cununie de la biserică, că starea civilă a fost ziua. Eu am putut să desfac căsătoria pentru că nu trecuse 48 de ore.

M-a chemat cineva la poartă că mă caută cineva, eu mireasă fiind, m-am dus la poartă și când m-am dus la poartă era o tipă însărcinată, se vedea burta bine, bine, în șapte luni și mi-a zis ”Eu nu am venit să vă despart, dar am venit să-ți spun că voi avea un copil” și eu am zis ”Da, ok, vino încoace”, am luat-o de mână, mi-am scos floarea de pe cap…și am plecat acasă”, a mai spus Lidia Fecioru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.