Municipalitatea continuă activitatea de ÎNCHIRIERE a locurilor de PARCARE de reședință

0
212
Municipalitatea continuă activitatea de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Astfel, joi, 24 februarie, vor fi organizate cinci astfel de proceduri.
Prima licitație va avea loc la ora 9.30 și va viza închirierea unui loc de parcare, cu nr. 2, situat în parcarea de reședință din strada Anton Crihan, nr. 11. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor E2B, E3 și E4A.
A doua licitație din ziua menționată va avea loc la ora 10.30 și va viza închirierea unui loc de parcare, cu nr. 21, situat în parcarea de reședință din aleea Mircea cel Bătrân, nr. 7. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor H2, H3, N1, N2, N3, O1 și O2.
A treia licitație se va desfășura la ora 11.30 și va viza închirierea a două locuri de parcare, cu nr. 3 și 10, situate în parcarea de reședință din strada Ciurchi, nr. 109. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor B2, B7 și F4.
Următoarea licitație va începe la ora 12.30 și va viza închirierea unui loc de parcare, cu nr. 1, situat în parcarea de reședință din strada Plăieșilor, nr. 3. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor J1, Q1, Q2, R1 și Z2.
Ultima licitație din 24 februarie va avea loc la ora 13.30 și va viza închirierea a patru locuri de parcare, cu nr. 4, 8, 10 și 18, situate în parcarea de reședință din strada Roman Vodă, nr. 1. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor A6, F2, F2bis, J2, J2bis, O1, S1 și X6.
Licitațiile se vor desfășura prin intermediul aplicației WhatsApp.
Documentele solicitate se depun în format electronic (scanat), pe adresa de e-mail (exclusiv pentru primire documente licitații) licitatii.camera15@gmail.com. Data limita de depunere a dosarelor este 22 februarie, ora 13.00. Înscrierea se face pentru un loc de parcare/participant.
Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de parti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.