Tânărul MAROCAN, suspectul principal în cazul DUBLEI CRIME din IAȘI, audiat în PREMIERĂ

0
238

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul principal în cazul dublei crime din Iași, va fi audiat în premieră, astăzi, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În plus, în dosar au apărut noi martori, care pot influența decisiv ancheta.

Ahmed Sami El Bourkadi a solicitat încă din ianuarie să fie audiat, iar astăzi va apărea în fața procurorilor. Cel mai important lucru este, însă, că au apărut unii martori-surpriză, care ar putea răsturna ancheta.

Potrivit bzi.ro, sunt noi persoane care știu multe lucruri despre dubla crimă care a avut loc la Iași. Martorii sugerează că în acest caz ar fi fost implicate mai multe persoane. Rămâne de văzut dacă afirmațiile vor fi luat în calcul de procurori.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, Ahmed Sami El Bourkadi a mai fost prezent la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Însă, atunci, tânărul marocan nu a fost audiat, ci și-a studiat dosarul împreună cu avocata sa, Raluca Andrei.

Până acum, Ahmed Sami El Bourkadi nu a dat vreo declarație oficială în fața procurorilor, dar și-a susținut nevinovăția în fața acestora. Admite că a fost în vila din Moara de Vânt în care stăteau victimele, studentul marocan Youssef Jniyah și iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, însă susține că nu el i-a ucis pe cei doi tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.