3 Tenori ieșeni de Ziua Femeii: Grandios, Înălțător!

0
97

Cu ocazia zilei internaționale a femeii, 2500 de spectatori s-au bucurat în cele trei reprezentații de vocile celor 3 Tenori ieșeni: Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă alături de invitatele speciale: Monica Anghel, Paula Seling și Andra Botez.

Cele trei spectacole organizate de Ateneul Național din Iași, i-au avut în prim-plan pe tenorii Andrei Apreotesei, managerul Complexului Muzeal „Moldova” Iași, Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române din Iași, și Florin Guzgă, directorul artistic al Operei ieșene, acompaniați de orchestra simfonică sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, București).

Invitatele speciale: Monica Anghel, Paula Seling și Andra Botez au completat formula de succes a spectacolului, încununând cele 3 seri cu aplauze necontenite. Nelipsiți au fost îngerașii din Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia și vocile bărbătești din Corul Marii Uniri, condus de Marius-Mădălin Munteanu.

„Încă de la jumătatea lunii februarie, Sala Unirii a fost vândută în totalitate 3 seri la rând. Asta arată atât dorința publicului de a vedea spectacole cu o tematică specifică cât și dorința de a evada într-un univers muzical la o calitate și amplitudine nemaiîntâlnite până acum. Proiectul 3 Trei Tenori reprezintă un spectacol ce transmite o pleiadă de emoții, în funcție de tematica aleasă, și atrage prin profesionalismul și înalta calitate a reprezentațiilor tuturor celor implicați. Recenziile primite de la spectatori ne confirmă faptul că proiectul 3 Tenori ieșeni constituie unul dintre cele mai apreciate și așteptate evenimente ale Ateneului ieșean”, a declarat Gheorghiță Rusu-Persic, managerul interimar al Ateneului Național din Iași.

Proiectul 3 Tenori ieșeni a fost creat la inițiativa domnului Andrei Apreotesei în anul 2022. De atunci, artiștii au susținut peste 30 de spectacole, pe scene din întreaga țară, acompaniați de cele mai valoroase orchestre simfonice din România, fiind apreciați de peste 150.000 de spectatori.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.