joi , 20 iunie 2019 9:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un deținut din Iași l-a dat în judecată pe Tudorel Toader pentru a putea bea bere fără alcool

Un deţinut încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi a pornit un demers juridic de durată pentru a putea aduce bere fără alcool în incinta unităţii de detenţie,

Totul a început anul trecut, când bărbatul în vârstă de 59 de ani a prezentat conducerii penitenciarului o hârtie semnată de Ministerul Agriculturii, conform căreia berea fără alcool este încadrată în categoria produselor alimentare. Reprezentanţii închisorii nu i-au permis să îşi cumpere bere fără alcool motivând că „este o bere care se produce prin fermentare şi nu se poate garanta concentraţia de 0% alcool, existând posibilitatea ca aceasta să fermenteze şi ulterior procesului de fabricaţie“, scrie ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul a dat în judecată unitatea, însă a pierdut. Nu a a renunţat însă, şi a deschis un nou proces, de această dată cerând anularea actului normativ care interzice accesul deţinuţilor la bere fără alcool, chemând în judecată nu doar penitenciarul din Iaşi, ci şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Ministerul Justiţiei.

Recomandări

Ieșean reținut de polițiști după ce a smuls cercelul din urechea unei femei

Un ieșean în vârstă de 41 de ani a fost prins de polițiști și reținut …

One comment

  1. Stiu ca habar nu aveti de de-astea….dar totusi chiar in titlu scrie ca l-a chemat in judecata pe T. Toader iar in articol, la sfarsit, se spune ca , de fapt, M.Justitiei e chemat in judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *