luni , 2 august 2021 12:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Protest macabru în Valea Lupului. Au traversat cu sicriul pe trecerea de pietoni și au cerut pasarele pentru reducerea morţilor pe şosea (VIDEO)

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iaşi, au protestat, duminică după amiază, mărşăluind pe două treceri de pietoni ce străbat E 583 pe raza localităţii lor.

Oamenii au vrut să atragă astfel atenţia asupra necesităţii construirii unor pasarele pietonale care să deservească zona, în condiţiile în care, în ultimii ani, mai multe persoane au fost lovite când traversau pe trecere, scrie adevarul.ro.

Unul dintre protestatari a adus un sicriu de mărimea unui copil, pentru a atrage atenţia astfel că nenorocirea unui accident pe trecerile de pietoni din Valea Lupului poate lovi orice familie din comunitatea lor.

„Eu ies să protestez pentru că nu vreau să transformăm Valea Lupului într-un cimitir în care să ne plângem copiii, fraţii, părinţii şi prietenii. La cât de indiferente sunt auto­ri­tăţile, în câţiva ani vom ajunge cea mai depopu­lată comună din ţară şi asta nu pentru că ne pleacă locuitorii ci pentru că cineva îi trimite în Rai“, a spus Liviu Dulgheru, locuitor în Valea Lupului.

„Protestăm pentru a se lua măsuri concrete cu deadline-uri asumate de către fiecare parte implicată. Mai protestăm pentru că primarul din Valea Lupului asteaptă să vină alte autorităţi să îi facă treaba. Şi-a asumat un studiu tehnic pentru amplasarea de pasarele la întâlnirea de la Prefectura de acum un an pe care l-a picat la vot în Con­siliul Local Valea Lupului“, a spus şi Cristian Nistor, alt locuitor.

Recomandări

Protest împotriva vaccinării în București

Aproximativ 200 de persoane au protestat, ieri, în Piața Universității, față de posibile restricții pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *